Percheziții în Făcăeni la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni privind pescuitul și acvacultura

FOTO IPJ Ialomița

7 motoare de ambarcațiune, 2 bărci pescărești, 4 dispozitive electrice artizanale, aproximativ 5700 de de metri de plasă din ață și monofilament, 35 de kilograme de pește din diferite specii și peste 1,5 kilograme de icre au fost descoperite ieri de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, în urma a 2 percheziții domiciliare.

La data de 12 aprilie, poliţiştii ialomițeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în comuna Făcăeni, la persoane bănuite de de comiterea mai multor infracțiuni privind pescuitul și acvacultura.

În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița au descoperit la cele 2 locații, 7 motoare de ambarcațiune, 4 dispozitive electrice artizanale folosite pentru aelectrocutarea peștilor, 3700 de metri de plase monofilament armate cu plute și plumb, 2000 de metri de plase din ață, 2 ambarcațiuni pescărești din lemn, 4 acumulatori auto, 35 de kilograme de pește din diferite specii și peste 1,5 kilograme de icre.

Valoare totală a bunurilor ce au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, este de aproximativ 55.000 lei.

2 bărbați, în vârstă de 52 și 27 de ani au fost conduși la sediul Postului de Poliție Transporturi Navale Fetești pe bază de mandate de aducere.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*