Percheziții în Axintele la un bărbat care fura energie electrică. Au fost găsite 158 de cartușe de vânătoare

Percheziții în Axintele. FOTO IPJ Ialomița

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni și cei din cadrul Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni, au efectuat trei  percheziții domiciliare, în comuna Axintele, la proprietățile deținute de un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și folosirea de clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică.

În urma perchezițiilor, la una dintre locații a fost descoperită și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o instalație clandestină, cu ajutorul căreia bărbatul ar fi sustras energie electrică.

De asemenea, în același imobil au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 158 cartușe de vânătoare deținute ilegal.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*