Percheziții domiciliare în Ialomița și Tulcea la persoane bănuite de furt

Percheziții și rețineri într-un amplu dosar penal de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Inspectoratului Județean Ialomița efectuează, în această dimineață, 10 percheziții domiciliare în municipiul Slobozia și orașul Amara din județul Ialomița și în orașul Babadag, din județul Tulcea, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de furt.

Potrivit IPJ Ialomița, perchezițiile sunt efectuate la locuințele unor persoane bănuite de furturi din sediile profesionale ale unor persoane fizice și juridice. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de lei.

În cauză, vor fi puse în executare 11 mandate de aducere.

Percheziții domiciliare în Ialomița și Tulcea la persoane bănuite de furt

La acțiune, participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ialomița și Tulcea și jandarmi ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*