Percheziții domiciliare în Bordușani, Ialomița, la persoane implicate în activități de braconaj piscicol

Polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au efectuat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, trei perchiziții domiciliare, pe raza localității ialomițene Bordușani, la persoane implicate în activități de braconaj piscicol. Două persoane sunt cercetate pentru infracțiuni la regimul braconajului piscicol.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Bordușani – județul Ialomița, la persoane suspecte că desfășoară activități de braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, patru pești din specia păstrugă în greutate de 15 kg, 24 borcane ce conțineau aproximativ 5 kg icre negre, precum și suma de 23.000 lei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări cu privire la două persoane, cetățeni români, cu vârste de 61 și 66 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor și subproduselor de sturioni, producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial și pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*