Pasajul de la Drajna peste DN 3A Lehliu – Fetești ar putea fi gata în aproximativ doi ani

Pasajul de la Drajna peste DN 3A Lehliu - Fetești ar putea fi gata în aproximativ doi ani. FOTO Facebook @catalindrulausr

Astăzi a fost semnat contractul pentru pasajul de la Drajna peste DN 3A Lehliu – Fetești și magistrala de cale ferată București – Constanța, a anunțat, miercuri, 17 februarie, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, șoferii vor scăpa de cozile la trecerea la nivel cu calea ferată și de timpii mari de așteptare pe relația Slobozia – autostrada A2 – Călărași.

Proiectul are o lungime de 2,7 km pe traseul nou, dintre care pasajul propriu-zis are o lungime de aproximativ 300 de metri. Termenul contractual este de șase luni pentru proiectare la care se adaugă 18 luni, execuția.

„Avem promisiunea constructorului că va face toate eforturile pentru a finaliza în avans față de termen”, a mai precizat Cătălin Drulă pe pagina sa de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*