Accident grav pe DN 21, Slobozia: cinci victime, între care un copil de șase ani, transportate la spital

Accident grav pe DN 21: cinci victime, între care un copil de șase ani, transportate la spital. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină vineri, 4 august, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN 21. În incident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau șase persoane.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de intervenție, de la Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, patru adulți și un minor de aproximativ șase ani, care, după acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

În sprijinul pompierilor ialomițeni au intervenit și trei autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*