Pajiștile aparținând municipiului Fetești pot fi reînchiriate de marți, 4 mai

Crescătorii de animale care doresc să încheie noi contracte de concesiune pentru pajiștile care aparțin domeniului privat al Feteștiului sunt așteptați, începând cu data de 4 mai, la Biroul Registru Agricol din cadrul Primăriei pentru a obține documentația necesară pentru participarea la ședința de atribuire directă. Data limită pentru depunerea documentației este 6 mai, ora 16.30.

Potrivit Primăriei Fetești, ședința publică de atribuire directă se va desfășura în data de 10 mai, ora 10.00, la Sediul Consiliului Local al Municipiului Fetești.

Terenul în suprafață de peste 500.000 de hectare de pajiște, aparținând domeniului privat al municipiului Fetești, este comasat în nouă trupuri de pajiște, identificate pe localități componente ale UAT Municipiul Fetești: Fetești Gară, Vlașca, Fetești și Buliga.

În vederea participării la ședința de atribuire directă, ofertantul va achita la casieria UAT Municipiul Fetești 50 de lei, reprezentând taxa de participare, și 200 de lei, reprezentând costul documentației de atribuire, care include proiectul de amenajament pastoral. Prețul pentru închiriere este de 66 lei/ha/an.

Pentru detalii accesați link-ul: https://www.primariafetesti.ro/…/ANUNT%20%281%29.PDF.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*