Copil de 14 ani, dispărut în apele brațului Borcea al Dunării, în zona Fetești Sat din Ialomița

Copil de 14 ani, dispărut în apele brațului Borcea, în zona Fetești Sat. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 23 iunie, după ce un copil în vârstă de 14 ani a fost dat dispărut după ce a mers să se scalde în apele brațului Borcea al Dunării, în zona Fetești Sat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, dispariția copilului a fost sesizată de familia acestuia, în jurul orei 18.30.

„Acesta se afla la scăldat împreună cu familia. La locul solicitării s-au deplasat de urgență, trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești cu o autospecială de primă intervenție și comandă,  o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD Constanța care survolează zona”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au demarat operaţiunea de căutare, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la faţa locului, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov.

La ora transmiterii acestei știri, acțiunea salvatorilor ialomițeni este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*