Ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii ialomițeni

Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis în ultimele 48 de ore, două ordine de protecție provizorii, pe numele a doi bărbați de 34 și 42 de ani.

Potrivit IPJ Ialomița, în primul caz, la data de 28 mai, în jurul orei 11:00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de concubinul său. Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 34 de ani, din municipiul Slobozia, ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN2A, din direcția Căzănești către Slobozia.

În noaptea următoare, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Grivița au fost sesizați, cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani, din comuna Traian, ar fi fost agresată de soțul său, un bărbat de 42 de ani.  În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul geloziei, în urma căruia bărbatul ar fi spart un geam al locuinței si ar fi lovit-o și amenințat-o pe femeie în timp ce se aflau la domiciliul din comuna Traian.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unor ordine de protecție provizorii.

Pe numele bărbaților au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de cinci zile, fiind de asemenea întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*