Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii ialomițeni pe numele a doi bărbați

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Ordine de protecție provizorii au fost emise de polițiștii ialomițeni pe numele a doi bărbați de 44 de ani și 72 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 28 martie, cu privire la faptul o femeie în vârstă de 41 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat de 44 de ani din municipiul Fetești.

“În urma verificărilor s-a stabilit că în seara de 28 martie a.c., în jurul orei 21.00 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Fetești.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu” – IPJ Ialomița.

Pe numele tânărului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie” .

Polițiștii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați în data de 28 martie, cu privire la faptul că o femeie de 70 de ani, din comuna Valea Ciorii ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani.

“În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 18 martie, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din comuna Valea Ciorii.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu” – IPJ Ialomița.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*