Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii ialomițeni după ce un bărbat din Slobozia și-a lovit soția

Bărbat din Stelnica, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura carantinării. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, din municipiul Slobozia, care și-ar fi lovit soția.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliței Municipiului Slobozia au fost sesizați joi, 18 februarie, cu privire la faptul că la Secția de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slobozia s-a prezentat o femeie, în vârstă de 42 de ani, ce ar fi fost lovită de soțul său.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict spontan, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Slobozia, în urma căruia bărbatul i-ar fi adresat injurii și ar fi lovit-o pe femeie”, au precizat reprezentații IPJ Ialomița. 

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul de 46 de ani a fost evacuat din locuință, în cauză fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*