Ordin de protecție pe numele unui bărbat din comuna ialomițeană Sărățeni după ce și-a bătut concubina

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 40 de ani, din comuna Sărățeni, care și-ar fi lovit concubina.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 18 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului Sărățeni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 40 de ani, ar fi fost lovită de concubin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, în timp ce se aflau la domiciliul comun din comuna Sărățeni, în urma căruia bărbatul ar lovit-o pe femeie.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 40 de ani a fost evacuat din locuință, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*