Ordin de protecție împotriva unui bărbat din Slobozia care și-a bătut concubina în plină stradă

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Slobozia, acuzat că și-a agresat concubina.

Potrivit IPJ Ialomița, duminică, 17 octombrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, este lovită de concubin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Slobozia, între cei doi concubini a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 52 de ani, ar fi lovit-o pe femeie.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*