Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii ialomițeni pentru minivacanța de 1 MAI

FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor fi alături de cetățeni în perioada 28 aprilie – 01 mai, iar dacă aceștia doresc să petreacă câteva ore în aer liber, să o poată face într-un climat de siguranță.

Astfel, potrivit IJJ Ialomița, jandarmii vor fi prezenți:

  • Vineri, 28 aprilie, începând cu ora 18.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde va avea loc spectacolul cultural-artistic dedicat „Zilei Internaționale a Dansului”.
  • Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor „Colonel Popescu” din municipiul Slobozia, unde se va celebra „Ziua Veteranilor de Război”;
  • începând cu ora 16.30, pe stadionul comunal din localitatea Coșereni, unde se va disputa partida de fotbal dintre echipele AS Coșereni și Recolta Bărcănești. Premergător acestui eveniment sportiv, începând cu ora 13.00, la locația amintită anterior se vor desfășura activități de premiere a foștilor fotbaliști, precum și o demonstrație a sportivilor din cadrul secției Kempo Slobozia, ocazionate de inaugurarea stadionului de fotbal AS Coșereni.

Tot sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 12.00, precum și duminică 30 aprilie, începând cu ora 08.00, jandarmii ialomițeni vor fi prezenți în zona stadionului orășenesc din Amara, la concursul chinologic organizat în cadrul Campionatului Național de Creștere și Selecție pentru Ciobănesc German.

Totodată, în perioada 01 – 02 mai, începând cu ora 19.00, se vor asigura măsuri de ordine publică în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde va avea loc evenimentul cultural-artistic „Teen’s day” ocazionat de sărbătorirea „Zilei Tineretului”, eveniment la care se preconizează un număr mare de participanți.

De asemenea, în această perioadă vor fi constituite subunități de intervenție care să fie în măsură să intervină pentru soluționarea unor situații deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor, dispozitivele de ordine publică având în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.

Alături de partenerii instituționali, jandarmii ialomițeni vor participa și la misiuni de menținere a ordinii publice, în zonele aglomerate, în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe, precum și în locurile în care se pot desfășura activități de picnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*