Acțiune a polițiștilor din Urziceni. Au fost verificate aproape 400 de autoturisme         

Acțiune a polițiștilor în Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni acţionează, permanent, în mod activ și implicat în misiuni preventive pentru menținerea și întărirea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor cu violență în mediul stradal, asigurarea climatului de siguranță și disciplină în traficul rutier, prevenirea și combaterea migrației ilegale, depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe .

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat o acțiune în sistem integrat pe raza municipiului Urziceni și a comunelor arondate pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 58.800 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au retras 4 certificate de înmatriculare, au reținut 4 permise de conducere și au ridicat 4 plăcuțe de înmatriculare.

Polițiștii au legitimat 349 de persoane și au verificat 395 de autoturisme, șoferii fiind testați cu aparatul din dotare în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au fost prezenți pe drumurile publice din municipiul Urziceni pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*