Ordin de protecție emis de polițiștii ialomițeni pe numele unei femei care și-a agresat concubinul

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

La data de 4 martie, polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unei femei de 49 de ani, care și-ar fi lovit concubinul în timp ce se aflau la domiciliu.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați în cursul zilei de ieri prin apel 112, de un bărbat de 68 ani, din localitatea Hagieni, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de concubina sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între ce doi a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia femeia i-ar fi provocat mai mult leziuni concubinului său, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele femeii de 49 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, în care este prevăzut ca această să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minima de 200 metri față de victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*