O persoană și mai multe animale au decedat într-un incendiu în localitatea Amara

În urma incendiului au ars de vii sute de animale. FOTO ISU Ialomița

Focul a fost sesizat în această seară, în jurul orei 20.00, manifestându-se la o fermă din oraș. Flăcările au cuprins un adăpost cu animale în care se aflau oi, vaci și cai, două încăperi de locuit și rezerva de furaje.

La incendiu au intervenit pompierii de la Detașamentul Slobozia a ISU Ialomița, cu două autospeciale de stins cu apă și spumă și o autocisternă pentru stingerea incendiului. Aceștia au găsit într-una din încăperile amenajate în imediata vecinătate a adăpostului de animale, trupul carbonizat al unui bărbat. De asemenea, primele date indică faptul că în incendiu au ars cca. 100 de ovine și 3 bovine. Pe timpul intervenției s-a reușit salvarea a aproximativ  300 de oi și a 9 cai, precum și a unor utilaje agricole.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, incendiul a fost lichidat la ora 3.30. Victima era bărbat, în vârstă de 33 de ani.

Flăcările au distrus ferma pe o suprafață de aproximativ 600 mp, iar 600 de ovine, 100 de caprine, 3 bovine și un asin au fost găsite fără suflare.

În foc au mai ars elemente de construcție și mobilier, 1 autoturism, harnașamente pentru cai, 3 atelaje, aprox. 200 baloți de paie și lucernă, 10 t de porumb, și aprox. 8m cubi de material lemnos.

Primele informații indică folosirea intenționată sau din culpă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Vieți curmate de flăcări în județul Ialomița – Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*