Accident rutier, cu trei persoane rănite, petrecut în zona localității Misleanu

Accident rutier, cu trei persoane rănite, petrecut în zona localității Misleanu. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină joi, 8 decembrie, în jurul orei 15.40, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut în zona localității Misleanu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia a intervenit la accidentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme și trei persoane, produs pe raza localității Misleanu. În sprijinul acestora a acționat și Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate și monitorizate de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior acestea nu au necesitat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat și sablarea carosabilului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*