O femeie a născut în curtea unei unități medicale din Urziceni: Cazul este anchetat de poliție

Spitalul Municipal Urziceni. FOTO Primăria Urziceni

Polițiștii din Urziceni s-au autosesizat luni, 31 iulie, în urma apariției unor imagini cutremurătoare în spațiul public. Conform informațiilor, o femeie în vârstă de 24 de ani din localitatea Bărbulești a fost nevoită să nască în curtea unei unități medicale din cauza neîndeplinirii atribuțiilor de serviciu de către personalul medical.

Potrivit primelor verificări efectuate, tânăra s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe a unui spital din Urziceni aflându-se deja în travaliu. Într-un interval scurt de timp, femeia a născut un copil sănătos pe cale naturală, în curtea unității medicale. Imaginile surprinse de martori au stârnit indignarea opiniei publice și au generat o anchetă oficială pentru abuz în serviciu.

Echipa de cercetare la nivelul subunității s-a constituit imediat, demarând investigațiile în legătură cu aspectele semnalate. Acuzațiile vizează personalul medical care a fost în serviciu în momentul incidentului și care este suspectat că nu a oferit femeii asistența necesară într-o situație atât de delicată, lăsând-o să se descurce singură în curtea spitalului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*