O casă din comuna Munteni-Buzău a fost distrusă într-un incendiu

Mașină de pompieri

O casă din comuna Munteni-Buzău a fost distrusă într-un incendiu, iar focul a pornit de la coșul de fum defect.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu, produs la o casă din comuna Munteni-Buzău.

Trei echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării.  La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, construit din scândură și învelit cu țiglă metalică.

Au ars: acoperișul locuinței în întregime, pe o suprafață de aproximativ 240 metri pătrați, mobilier din lemn dar și articole electronice și electrocasnice.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de  coșul de fum defect, deteriorat sau neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*