O avarie RAJA a lăsat localitatea Sudiți fără apă potabilă

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Ialomiței, din localitatea Sudiți, echipele RAJA au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 13 aprilie, până la ora 13.00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Sudiți.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*