Noi proiecte pentru Movilița, Adâncata, Giurgeni și Ciocârlia, aprobate la finanțare prin ADI Ialomița

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru.

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a semnat contractele de finanțare pentru patru noi proiecte susținute prin Programul Județean de Dezvoltare Locală 2020. Valoarea totală a investițiilor se ridică la 1.526.267,97 lei, din care 800.000 de lei este finanțare ADI Ialomița prin PJDL 2020, iar 726.267,97 lei reprezintă cofinanțare UAT-uri beneficiare.

„Mă bucur că primarii din Ialomița au încredere în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară și depun proiecte noi, an de an, înregistrându-se localități beneficiare în mai multe rânduri ale unor astfel de proiecte. O dovadă în plus a succesului de care se bucură programul. Ne propunem ca prin intermediul acestor investiții să îmbunătățim viața comunităților locale ialomițene, dincolo de investițiile în modernizarea infrastructurii mari”, a declarat Victor Moraru.

Este vorba despre următoarele proiecte:

  • „Modernizare iluminat public străzi interioare comuna Movilița“

Detalii tehnice: înlocuirea unui număr de 500 corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat noi cu LED de 36W.

Valoarea totală a proiectului este de 505.750,00 lei, din care 200.000,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală Ialomița 2020. Durata proiectului este de 12 luni.

  • „Amenajare loc de joacă în comuna Adâncata, Sat Patru Frați“

Detalii tehnice: Terenul de joacă va ocupa o suprafață de 570 mp cu o structură de 3 cm strat tartan și 20 cm strat de fundație.

Dotări: Tobogane, leagăne, balansoare, figurine pe arc, carusel, băncuțe, coșuri de gunoi, echipamente fitness și zonă verde cu flori.

Valoarea totală a proiectului este de 260.284,16 lei, din care 200.000,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală Ialomița 2020. Durata proiectului este de 5 luni.

  • „Înființare bază sportivă – Stadion comunal tip I, comuna Giurgeni“

Detalii tehnice: Modernizarea vestiareler și a tribunenor existente, împrejmuire tribune și racordarea acestora la utilități (apă, canalizare, rețeaua electrică).

Valoarea totală a proiectului este de 462.966,11 lei, din care 200.000,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală Ialomița 2020. Durata proiectului este de 12 luni.

  • „Amenajare teren de sport multifuncțional – sintetic, comuna Ciocârlia“

Detalii tehnice: Terenul de sport va avea o suprafață de 945 mp și va fi realizat din placă betonată (35 mx27m), gazon sintetic, 2 porti de fotbal, gard perimetral cu plasă metalică, instalație de iluminat nocturn cu 6 reflectoare și rigole prefabricate.

Valoarea totală a proiectului este de 297.267,70 lei, din care 200.000,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală Ialomița 2020. Durata proiectului este de 12 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*