Pompierii caută în bărbat posibil înecat în râul Ialomița, în comuna Manasia

Pompierii ialomițeni caută persoana dispărută. FOTO ISU Ialomița

Pompierii caută marți după amiază un bărbat posibil înecat în râul Ialomița, în comuna Manasia.

ISU Ialomița a anunțat că intervine cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și o ambulanță SMURD.

“Trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni se deplasează, în aceste momente, pentru căutarea unei persoane de sex masculin posibil înecată, în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia. Se intervine cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD, încadrate cu 9 salvatori. Pentru căutarea posibilei persoane înecate s-au început operațiunile de căutare”, a transmis ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*