Muzeul Național al Agriculturii găzduiește Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, etapa județeană

Muzeul Național al Agriculturii

Muzeul Național al Agriculturii va găzdui miercuri, 17 mai, începând cu ora 11.00, etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei.

Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei reprezintă o competiție de prestigiu pentru elevii pasionați de artă și istoria artei, oferindu-le o platformă pentru a-și demonstra talentul și cunoștințele în acest domeniu.

Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Agriculturii, în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Slobozia și Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*