Misiunile jandarmilor ialomițeni pe timpul minivacanței de Sfânta Maria

Misiunile jandarmilor ialomițeni în acest final de săptămână. FOTO IJJ Ialomița

Aproximativ 170 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul minivacanței de Sfânta Maria.

Astfel, potrivit Inspectoratului județean de Jandarmi Ialomița, militarii vor fi prezenți:

Sâmbătă, 13 august:

  • începând cu ora 16.00, pe stadionul comunal din Roșiori, la manifestările cultural-artistice ocazionate de „Ziua localității Roșiori”;
  • între orele 17.30 – 19.30, pe stadionul „1 Mai” din Slobozia, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele Spartacus Iazu – CS Amara;
  • Sâmbătă, 13 august, și duminică, 14 august, între orele 18.30 – 24.00, la Gradina de Vară din Amara, la festivalul „Trofeul Tinereții 2022”, ediția 54.

Luni, 15 august:

  • începând cu ora 08.00, la lăcașurile de cult de pe raza județului Ialomița, la manifestările religioase ocazionate de sărbătoarea ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”;
  • între orele 09.00 – 24.00, pe stadionul comunal din Maia, la Târgul tradițional de Sfânta Maria, cu prilejul „Zilei localității Maia”;
  • începând cu ora 18.00, în Parcul Dendrologic din Amara, la festivalul concurs „Toaca-n cer 2022”, ediția a VI-a.

Jandarmii vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*