Tineri cercetați de polițiști, după ce au tăiat ilegal mai mulți arbori, dintr-o pădure situată pe raza localității Vlădeni

Material lemnos. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat trei persoane cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani, toți din comuna Vlădeni, care ar fi tăiat, fără drept, mai mulți arbori din specia plop, din pădurea situată în comuna Vlădeni, cu scopul de a-i sutrage.

În apropierea locului în care au fost depistați cei trei, polițiștii au identificat 1,67 metri cubi de material lemnos, care ar fi fost tăiat fără drept, acesta fiind indisponibilizat și predat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic

Față de cei în cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furtul arborilor doborâți sau rupți de fenomenele naturii sau tăiați din fondul forestier”, iar atelajele hipo utilizate la comiterea faptei au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*