Autoturism răsturnat în apropierea localității Sudiți: o persoană a avut nevoie de descarcerare

Autoturism răsturnat în apropiere de Sudiți: o persoană a avut nevoie de descarcerare. FOTO: ISU Ialomița

Trei persoane au fost rănite sâmbătă, 24 decembrie, după ce autoturismul cu care se deplasau a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, în apropierea localității Sudiți.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul Stației de pompieri Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate, iar cea de-a treia, conștientă, cooperantă și încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale.

Autoturism răsturnat în apropiere de Sudiți: o persoană a avut nevoie de descarcerare. FOTO: ISU Ialomița

Cele trei victime au fost evaluate și asistate medical la locul solicitării, ulterior fiind transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei pentru investigații de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*