Material lemnos transportat ilegal, confiscat de polițiștii ialomițeni de la un bărbat din Vrancea

Material lemnos transportat ilegal, confiscat de polițiștii ialomițeni de la un bărbat din Vrancea

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 03 iunie, pe raza localității Sărățeni, un tânăr de 25 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară, material lemnos din specia fag.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma verificărilor efectuate de polițiști și a măsurătorilor reprezentanților Ocolului Silvic Slobozia, s-a constatat că în avizul de însoțire al mărfii există neconcordanțe între cantitatea de lemne înscrisă și cea transportată.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantității de 2,8 metri cubi lemn, esență fag.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*