Măsuri luate de polițiștii ialomițeni împotriva unui individ care a încălcat Ordonanța Militară numărul 3 și și-a agresat concubina

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis pe 1 aprilie, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina.

Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată în cursul zilei de 1 aprilie prin apel 112 de o femeie de 35 de ani din comuna Ograda, cu privire la faptul că este amenințată și lovită de concubinul ei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia bărbatul de 34 de ani, ar fi lovit-o.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu suma de 5000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*