FOTO Locuință distrusă de flăcări în satul Lăcusteni, comuna Platonești

Locuință distrusă de flăcări în satul Lăcusteni, comuna Platonești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au intervenit, miercuri dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în satul Lăcusteni, comuna Platonești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, incendiul a izbucnit în jurul orei 03.20, iar la fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului casei. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de două ore. Nu au existat victime și nu a existat pericol de propagare la vecinătăți”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Focul a distrus acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, elemente din starea de fixație și mobilierul din bucătărie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*