Mărțișoare oferite de polițiștii ialomițeni, de 1 Martie

Mărțișoare oferite de polițiștii ialomițeni, de 1 Martie. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au marcat Ziua Mărțișorului prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic.

Ca în fiecare an, polițiștii au continuat tradiția „sancționării cu felicitări” participantelor la trafic, cu ocazia mărțișorului.

Polițiștii rutieri în colaborare cu reprezentanții Registrului Auto Român au oferit în trafic doamnelor și domnișoarelor mărțișoare, însoțite de recomandări privind respectarea normelor rutiere.

Mărțișoare oferite de polițiștii ialomițeni, de 1 Martie. FOTO IPJ Ialomița

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița vă urează o primăvară în siguranță!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*