Fost viceprimar din comuna Munteni – Buzău, declarat incompatibil de ANI

Un fost viceprimar din comuna Munteni-Buzău a fost declarat incompatibil de ANI.

Potrivit ANI, Viorel Dumitru, fost viceprimar al comunei Munteni-Buzău și actual consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Munteni-Buzău s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 iunie 2016 – 21 iunie 2022, întrucât a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul propriei întreprinderi individuale.

Totodată, persoana evaluată a realizat în calitate de comerciant persoană fizică, venituri în valoare aproximativă de 537.981 Lei.

Persoana evaluată a încălcat astfel  prevederile art. 87, alin. (1), lit g) din Legea nr. 161/2003.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*