Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 în Slobozia se apropie de 3 la mia de locuitori: polițiștii locali continuă acțiunea de verificarea a respectării măsurilor de protecție sanitară

Polițiștii locali continuă acțiunea de verificarea a respectării măsurilor de protecție sanitară. FOTO Primăria Slobozia

Poliția Locală Slobozia continuă acțiunea de verificarea a respectării măsurilor de protecție sanitară, în contextul gestionării cazurilor de infecție cu noul Coronavirus.

Astfel, potrivit Primăriei Slobozia, sunt vizate zonele aglomerate unde, conform legii, există obligația purtării măștii de protecție și a respectării distanței față de persoanele din apropiere.

„Oamenii legii s-au aflat în această dimineață în Parcul de Est, unde mai mulți cetățeni obișnuiesc să joace șah și table. În cadrul acțiunii de informare cu privire la obligația respectării măsurilor de siguranță sanitară, polițiștii locali au oferit și măști de protecție persoanelor defavorizate”, au precizat reprezentanții instituției.

Vineri, 23 octombrie, rata de incidență a cazurilor de COVID-19 în Municipiul Slobozia era de 2,87/1000 locuitori.

„Situația pandemică din orașul ne obligă pe toți să fim responsabili și să ne protejăm, atât pe noi, cât și pe ceilalți. Purtarea măștii de protecție, spălatul pe mâini și păstrarea distanței sociale sunt măsuri de protecție pe care fiecare dintre noi trebuie să le aplicăm pentru a combate răspândirea pandemiei de coronavirus”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*