Peste 600 de kilograme de pește, fără documente legale, descoperite de polițiștii ialomițeni în cadrul unui filtru rutier

Pestre 600 de kilograme de pește, fără documente legale, descoperite de polițiști în cadrul unui filtru rutier

Polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Platonești și Orașului Țăndărei, au desfășurat miercuri, 24 martie, în jurul orei 13.00, activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul pisciculturii.

Astfel, a fost oprită în trafic, pe DN 21A, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Reviga.

În urma controlului efectuat, în habitaclului autoutilitarei au fost identificate 618 kilograme de pește viu din speciile caras și crap, în recipiente din plastic pline cu apă, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

Pestre 600 de kilograme de pește, fără documente legale, descoperite de polițiști în cadrul unui filtru rutier

Întreaga cantitate de pește a fost redată mediului acvatic, în prezența reprezentanților DSVSA și ANPA. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*