Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiștii ialomițeni

FOTO cu rol ilustrativ

Trei persoane urmărite sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate, condamnate pentru fals privind identitatea, încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și infracțiuni rutiere au fost depistate și încarcerate de polițiștii ialomițeni de investigații criminale.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii au depistat o femeie în vârstă de 26 de ani, din comuna Bărbulești, pe numele căreia instanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea. Aceasta a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou, județul Prahova.

Un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Axintele, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii a fost depistat de polițiști, fiind încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru a-și executa pedeapsa de un an și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție în formă continuată.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița a fost depistat, pe raza comunei Munteni Buzău, un bărbat în vârstă de 27 de ani, împotriva căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat de executare a pedepsei, de doi ani și șase luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*