Mandat european de arestare pus în executare de polițiștii ialomițeni

FOTO cu rol ilustrativ

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat în cursul zilei de ieri, 16 ianuarie, pe raza orașului Țăndărei în vederea depistării persoanelor urmărite la nivel național și internațional.

Astfel, în urma activităților specifice, polițiștii de investigații criminale au depistat un tânăr de 27 de ani, din orașul Țăndărei, pe numele căruia era instituită măsura urmăririi la nivel internaţional, întrucât se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Italia pentru comiterea infracțiunii de primirea și vânzarea de bunuri furate.

Persoana în cauză a fost preluată sub escortă, iar în baza ordonanţei de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*