Polițiștii ialomițeni au intervenit la 340 de evenimente în minivacanța de Crăciun

În perioada 23 decembrie – 26 decembrie a.c., nu au fost înregistrate evenimente deosebite, poliţiştii ialomițeni fiind prezenți la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Pe parcursul celor 4 zile, polițiștii au intervenit la 340 de evenimente, din care 328 au fost sesizate prin intermediului apelului de urgență 112.

În urma activităților din teren, polițiștii ialomițeni au aplicat 775 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 176.620 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcarea legislației rutiere de către toți participanții la trafic, precum și pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, pentru abaterile constatate au fost reținute 23 de permise de conducere și retrase 43 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost înregistrate 39 infracțiuni, dintre acestea 12 au fost la regimul rutier, 19 infracțiuni contra persoanei și 8 infracțiuni contra patrimoniului.

În perioada de referință, polițiștii ialomițeni au organizat 38 acțiuni de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza județului Ialomița, în contextul minivacanței de Crăciun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*