Luminița-Rodica Barcari și Robert-Viorel Chioveanu deschid listele candidaților PNL Ialomița pentru Camera Deputaților și Senat

Dragoș Soare, președinte interimar al PNL Ialomița

PNL Ialomița, prin forurile sale interne de conducere, a stabilit listele cu candidații partidului pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Astfel, la Camera Deputaților lista este deschisă de Luminița-Rodica Barcari, iar la Senat de Robert-Viorel Chioveanu. Măsura a fost anunțată de primarul ales al municipiului Slobozia, Dragoș Soare, președinte interimar al PNL Ialomița, pe pagina sa de Facebook.

„Pe 6 decembrie, când sunt programate alegerile parlamentare, avem un ultim obstacol în calea restaurării unui stat de drept funcțional și a unei majorități parlamentare legitime. Avem nevoie de o dezvoltare normală a României și a județului Ialomița, ceea ce numai o nouă majoritate democratică în Parlamentul României, care să susțină un guvern liberal, ne poate oferi!”, a precizat Dragoș Soare.

Iată lista completă a candidaților Partidului Național Liberal, filiala Ialomița pentru Camera Deputaților și Senat

Pentru Camera Deputaților:

  1. Luminița-Rodica Barcari
  2. Mihăiță Găină
  3. Gabriel Răceanu
  4. Nicu Cristea
  5. Gabriel Ioniță
  6. Traian Mitrea

Pentru Senat:

  1. Robert-Viorel Chioveanu
  2. Gheorghe Catrinoiu
  3. Mihaela Racovițeanu
  4. Sile-Adrian Merlea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*