Locuitorii orașului Căzănești rămân și miercuri, 08 decembrie, fără apă potabilă la robinete

Locuitorii orașului Căzănești vor rămâne și miercuri, 08 decembrie, fără apă potabilă la robinete, în intervalul orar 08.30 – 16.00.

Potrivit RAJA, în intervalul respectiv se va întrerupe alimentarea cu energie electrică la nivelul Stației de Pompare ce deservește cu apă potabilă orașul Căzănești, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor de către furnizorul de energie. În aceste condiții, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din această zonă, pe care îi asigurăm că, de îndată ce aceste lucrări se vor finaliza, echipele RAJA vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*