Locuitorii municipiului Fetești vor putea depune, săptămâna viitoare, dosarele pentru obținerea ajutorului pentru încălzirea locuinței

Săptămâna viitoare se pot depune dosarele pentru obținerea ajutorului pentru încălzirea locuinței. FOTO Primăria Feteti

Feteștenii vor putea depune, începând de luni, 25 octombrie, dosarele pentru obținerea ajutorului pentru încălzirea locuinței, în conformitate cu Legea nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Potrivit Primăriei Fetești, beneficiază de acest ajutor, familiile și persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinței: combustibili solizi sau petrolieri, gaze naturale sau energie electrică și care au venituri mai mici 1.386 lei/ membru de familie sau până la 2.053 lei în cazul persoanei singure.

De asemenea, beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinței nu trebuie să dețină clădiri sau alte spații locative în afara locuinței de domiciliu, autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani, utilaje agricole, de prelucrat lemnul, depozite bancare mai mari de 3000 de lei și terenuri care depășesc suprafața de 1000 mp.

Dosarele se depun la centrele constituite în funcție de domiciliul solicitantului, astfel:

  • Fetești Gară – Birou Hală din Piața Agroalimentară
  • Coloniști – Sediu Relații cu publicul (lângă Dispensar)
  • Vlașca – Sediu SPAS, str. Călărași nr. 475
  • Fetești Oraș – Sediu SPAS, str. Călărași nr.475

Detalii în legătură cu acest subiect pot fi găsite accesând link-ul: http://www.primariafetesti.ro/…/octombrie/IMG%20(1).pdf

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*