Locuitorii din Căzănești, Ialomița, au rămas fără apă potabilă la robinete din cauza unor lucrări în rețeaua de energie electrică

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică a sistat luni, 05 iulie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, alimentarea cu energie electrică în localitatea Căzănești din județul Ialomița.

Potrivit RAJA, fără curent, pompele de la nivelul Stației de Pompare Căzănești, nu mai pot funcționa, iar abonații din această localitate sunt afectați de lipsa apei în intervalul mai sus menționat.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*