Ședință a Colegiului Prefectural Ialomița, prezidată de prefectul Constantin Marin

Prefectura ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a convocat joi, 29 septembrie, ședința Colegiului Prefectural.

Ședința prezidată de prefect a avut pe ordinea de zi următoarele puncte:

  1. Prezentarea raportului de activitate al Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, pentru primele șase luni ale anului 2022;
  2. Informare privind suprafețele recoltate și producțiile obținute la culturile de rapiță și cereale păioase;
  3. Informare privind rezultatele controalelor efectuate și măsurile dispuse pentru furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, pentru anul 2021 și pentru primul semestru al anului 2022;
  4. Informare privind stadiul implementării cerințelor Uniunii Europene în domeniul apei, respectiv Directiva 91/271/EEC, privind epurarea apelor uzate;
  5. Diverse.

„Reafirm astăzi solicitarea ca relațiile dintre Instituția Prefectului și serviciile publice deconcentrate să se bazeze pe colaborare astfel încât serviciile întreprinse în interesul publicului să fie eficiente și moderne. Știți cu toții că pe lângă această ședință lunară, colaborarea cu Instituția Prefectului este permanentă și vreau să fie și mai eficientă. Discutăm astăzi câteva dintre problemele județene care afectează cetățenii în mod direct, respectiv, situațiile medicale, oamenii au nevoie de acces permanent la medicină, medicamente și orice alte necesități legate de sănătate. De asemenea, un alt punct pe ordinea de zi, vizează agricultura, un aspect extrem de important în această perioadă.

Vorbim tot astăzi despre obligațiile angajatorilor și ale angajaților dar și despre noutățile europene în materie de epurare a apelor uzate“, a precizat prefectul județului în debutul ședinței Colegiului Prefectural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*