Locuitorii cartierului Ionel Perlea din Slobozia nu vor avea, timp de două zile, apă potabilă la robinete

Din cauza unor lucrări de spălare și curățare a rețelelor de distribuție a apei efectuate de Urban SA Slobozia, locuitorii cartierului Ionel Perlea nu vor avea, timp de două zile, apă potabilă la robinete.

Astfel, potrivit Urban SA, în zilele de 17 și 18 iunie, între orele 08.00 – 16.00, va fi oprită furnizarea apei pe străzile Ionel Perlea, George Enescu, Gheorghe Dima, Ciprian Porumbescu, Simfoniei, Lirei, Luceafărului și șoseaua Nordului, din cartierul Ionel Perlea.

„În această perioadă, se vor închide robineții de la fiecare beneficiar al serviciului, pentru a se evita migrarea substanțelor folosite la curățarea conductelor către consumatori. De aceea, vă rugăm să vă stocați apă pentru perioada menționată”, au transmis reprezentanții societății.

Urban S.A. Slobozia va lua toate măsurile necesare pentru creșterea calității apei furnizate consumatorilor și scurtarea perioadei de curățire a rețelelor de distribuție pe străzile amintite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*