Două locuințe din Țăndărei, cuprinse de flăcări din cauza unui coș de fum

Două locuințe din Țăndărei, cuprinse de flăcări din cauza unui coș de fum. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 3 decembrie, pentru lichidarea unui incendiu produs la două locuințe, situate în aceeași curte, în orașul Țăndărei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, la sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișurilor. Din cauza suprafeței mari afectate de incendiu a fost necesară suplimentarea forțelor și mijloacelor de intervenție, astfel că pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Datorită intervenției prompte a salvatorilor, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, protejându-se alte două locuințe aflate în proximitate. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, însă mai multe bunuri au fost distruse, cum ar fi cele două acoperișuri ale locuințelor, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier și materiale textile”, au transmis reprezentanţii ISU Ialomița.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de producere a incendiului un coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*