Accident lângă Fetești. Două persoane au fost rănite

Accident rutier lângă Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier a avut loc luni după amiază lângă Fetești, iar două persoane au fost rănite.

Polițiștii au anunțat că luni, în jurul orei 16:00, pe DN 3B, în afara municipiului Fetești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme, în urma impactului dintre acestea 2 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la Spitalul din Fetești.

Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi testat alcoolscop la fața locului din cauza rănilor suferite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*