La Fetești se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor. Apicultorii sunt rugați să ia măsurile care se impun pentru protejarea familiilor de albine!

Foto - imagine de arhivă
Foto - imagine de arhivă

Primăria Municipiului Fetești, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, va repeta tratamentul cu produse biocide împotriva insectelor de disconfort și a insectelor vectoare de maladii transmisibile – țânțari, căpușe, etc.

Substanța care va fi folosită – AQUA K-OTHRINE, este avizată de Ministerul Sănătății și agrementată de reglementările Uniunii Europene în materie de combatere a dăunătorilor. Acțiunea se va efectua cu o aeronavă utilitară, în toate cartierele orașului, în zilele de 20 și 21 iulie, între orele 06.00 și 10.00.

„Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile care se impun în timpul desfăşurării acestor activități!”, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*