Patru adolescenți din Făcăeni, cercetați penal după ce ar fi profanat mai multe morminte

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată duminică, 8 mai, cu privire la faptul că mai multe morminte din cimitirul comunal Făcăeni au fost distruse.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au identificat patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, toți din comuna Făcăeni, bănuiți de comiterea faptei.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în cursul nopții trecute, cei patru ar fi pătruns în incinta cimitirului comunal Făcăeni și ar fi dislocat prin împingere 20 de cruci prin beton, ar fi distrus prin spargere două plăci de granit, mai multe ornamente florale, candelabre metalice și gardul împrejmuitor a două imobile din zonă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*