Jandarmii ialomițeni vor fi la datorie pentru un weekend în siguranță

Jandarmii ialomițeni vor fi la datorie pentru un weekend în siguranță. FOTO: IJJ Ialomița

Pentru siguranța participanților la evenimentele ce vor avea loc zilele acestea, Jandarmeria Ialomița va intensifica măsurile de securitate în weekend.

Astfel, în perioada 19 – 20 august, Jandarmeria va avea o prezență sporită pentru a menține ordinea publică și siguranța participanților la diversele evenimente culturale ce vor avea loc în întreg județul. Vor fi patrule active și forțe în punctele cheie pentru a preveni și interveni în cazul unor incidente ce ar putea tulbura atmosfera pașnică a acestor manifestări.

Un accent deosebit se va pune pe cea de-a 55-a ediție a evenimentului „Trofeul Tinereții”, găzduită în Grădina de Vară din localitatea Amara. De asemenea, sâmbătă, 19 august, începând cu ora 16.00, jandarmii vor fi prezenți la stadionul comunal din comuna Roșiori, cu ocazia unui eveniment cultural-artistic dedicat sărbătoririi localității. Ulterior, de la ora 20.00, vor fi dislocați în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde va avea loc evenimentul artistic „Disco Night”, adresat în special tinerilor.

În previziunea unui număr mare de participanți, autoritățile au emis câteva recomandări pentru a asigura buna desfășurare a acestor evenimente:

  •     A manifesta răbdare și înțelegere.
  •     A adopta un comportament civilizat.
  •     A evita implicarea în conflicte de orice natură.
  •     A respecta instrucțiunile organizatorilor și indicațiile forțelor de ordine.
  •     A acorda atenție sporită copiilor și bunurilor personale, în special în zonele aglomerate.

În cazul apariției unor situații care pun în pericol siguranța personală, sănătatea sau viața, participanții sunt îndemnați să ceară ajutorul forțelor de ordine din apropiere sau să sune la numărul de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*