Jandarmii ialomițeni sunt pregătiți pentru weekend

Jandarmii ialomițeni sunt pregătiți pentru weekend. FOTO IJJ Ialomița

Și în acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița a suplimentat efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările organizate pe raza județului Ialomița.

Astfel, echipajele de jandarmi vor fi prezente la următoarele activități:

  • vineri, 17 iunie, începând cu ora 14.00, în Parcul Tineretului, la evenimentul „Colour Hunt”, amânat săptămâna trecută, organizat de către Interact Slobozia;
  • sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 16.30, în Parcul Mare din orașul Amara, la evenimentul dedicat copiilor, intitulat „Prima zi din Vacanța Mare”;
  • sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 20.00, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, la evenimentul  „Disco Night”, unde se preconizează prezența unui număr mare de persoane.

„Alături de celelalte structuri competente, acordăm o atenție sporită combaterii traficului și consumului de substanțe interzise pe raza județului Ialomița. Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112”, au transmis reprezentanții IJJ Ialomița.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Ialomița face următoarele recomandări:

  1. Evitați implicarea în conflicte de orice fel;
  2. Acordați o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale, evitând pe cât posibil ținerea la vedere a obiectelor de valoare care pot atrage atenția;
  3. Supravegheați cu atenție copiii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*