Jandarmii ialomițeni au desfășurat peste 450 de misiuni de ordine publică în luna martie

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Ialomița

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în cursul lunii trecute, 465 misiuni de ordine publică, dintre care, 8 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări sportive, religioase și cultural artistice, 65 misiuni de intervenție, iar 392 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, prioritatea fiind asigurarea unui climat de siguranță civică și intervenția promptă pentru soluționarea problemelor sesizate de cetățeni.

Jandarmii ialomițeni au asigurat intervenția la 65 evenimente semnalate prin sistemul unic de urgență 112 sau prin alte mijloace. De asemenea, au participat la 224 acțiuni în cooperare cu alte instituții și au fost puse în aplicare un număr de 31 mandate de aducere a unor persoane.

În urma misiunilor executate, au fost aplicate 243 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 47.100 lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În perioada analizată au fost constatate 21 de infracțiuni: 1 în mod independent, iar 20 în cooperare cu poliția.

În luna martie au fost desfășurate 23 activități preventiv-informative în cadrul programelor: ”Școala în siguranță”, ”Invitație la fair play” și ”Spațiul public este al tuturor”, la care au participat aproximativ 2600 de persoane.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*